0 0
0

Trend Micro - лидер в софтуерните продукти и услуги в областта на антивирусните програми и безопасността на Интернет съдържанието.

Дилекс ООД
 предлага продуктите на водещия световен производител в областта на информационната сигурност Trend Micro!

Trend Micro е лидер в софтуерните продукти и услуги в областта на антивирусните програми и безопасността на Интернет съдържанието.

Trend Micro Smart Protection Network е следващо поколение cloud-client инфраструктура за защита на съдържанието разработена да защитава клиентите от Web заплахи. Чрез комбиниране на Интернет базирана или “in-the-cloud”—технологии с по-малки, по-леки клиенти, Вие ще имате незабавен достъп до най-новите дефиниции независимо от къде сте се свързали към интернет – от вкъщи, от корпоративната ви мрежа или на път.

ПРОБЛЕМЪТ!
Интернет пространството става все по-мощна платформа, която се мени непрекъснато. Мени се и начина по който ние работим, начина по който комуникираме. Интернет ни предлага анонимност, растяща база от потребители и развиващи се технологии, които разкриват нови използваеми слабости. Всеки път когато достъпите страница или натиснете върху URL посочен във ваш email, поставяме нас и другите в риск от Web-базирани заплахи.

Заплахите в днешно време са сложни и опасни. Web-базираните заплахи са много-профилни, координирани атаки, които могат да причинят значими поражения включително финансови загуби, кражба на идентичност, загуба на интелектуална собственост или търговски тайни. Не просто вашата информация, а Вашата лична и служебна репутация reputation са заложени.

Зловредните атаки растат експоненциално. През цялата 1988, security производителите са се справили с 1,738 уникални заплахи. През първите два месеца на 2008, уникалните заплахи, които са били докладвани са били 1.1 милиона. Trend Micro е засякъл 1,731% повишение в броя на Web заплахите от 2005.

РЕШЕНИЕТО!
Trend Micro предоставя защита, която конвенционално подхожда копирайки най-новите заплахи преди да достигнат до вас. Trend Micro комбинира уникалната технология “in-the-cloud” и леки за работа клиенти, предоставяйки сигурна защита докато намалява разчитането на консумиращото време теглене на дефиниции. Trend Micro предлага защита в реално време срещу всички типове заплахи—зловредни файлове, спам, phishing, Web заплахи водещи до denial of service атаки, Web уязвимости и дори загуба на информация.


КЛЮЧОВИ КОМПОНЕНТИ

Web репутационна технология
С една от най-големите бази от данни за domain-репутация в света, Web репутацията на Trend Micro и технологията за проследяване на достоверността на Web домейните като им приписва репутационно число базирано на фактори като възраст на Web страницата, честота на промяна разположението на хостване и индикации за подозрителни активности открити чрез анализ за зловредно държание.

Email репутационна технология
Технологията на Trend Micro за email репутация валидира IP адресите като ги проверява в репутационната база от данни дали са известен източник на спам и използвайки динамични услуги, които могат да оценят в реално време репутацията на изпращача. Репутацията се прецизира след продължителен анализ на държанието на IP адреса, обсега на активност и история. Зловредните писма се блокират in the cloud базирайки се на зададени критерии за защита от страна на потребителите.

File репутационна технология
Технологията за файлова репутация In-the-cloud проверява репутацията на всеки файл, достъпил мрежата ви през Web или като прикрепен към писмо преди да достъпи потребителя. Високата производителност и локалното кеширане осигурява минимална латенция.

Корелационна технология с анализ на поведението
Корелационната технология с анализ на поведението прави съотношение и анализ за активностите ако те са зловредни. Една активност на Web заплаха може да бъде безвреден, но когато няколко активност са засечени заедно, това може да е сигнал за опасност. Чрез корелация на различни компоненти за заплахите и продължително обновяване на базата от данни, Trend Micro има специално предимство да отговори в реално време, предоставяйки отговор в реално време и автоматична защита от email и Web заплахи.