0 0
0

NETASQ продуктите,  представляват  защитни устройства срещу неразрешен достъп до корпоративната мрежа и управление на заплахите.

Пилотно внедряване – одит, планиране, инсталиране, конфигуриране; анализ на заплахите; поддръжка на продуктите и услугите за информационна сигурност.

Моделите от U Серията на NETASQ са перфектни за средни и големи корпоративни организации с един или повече отдалечени офиси. Производителността, свързаността и защитните характеристики на U Сериите правят тези устройства ефективно и изгодно решение. Устройствата имат предимство в комбинацията от софтуер и хардуерна архитектура.

Включете вашето защитно устройство и се наслаждавайте на ползите от 360° защита в реално време
Защитните стени на NETASQ Ви гарантират оптимални разходи, про-активно “all-in-one” защитно решение, което Ви дава възможност да получите пълен контрол над заплахите към вашата мрежа, включително отворени "back-doors", вируси, нежелани съобщения и посещения на неподходящи страници в Интернет. Оптимизира вашата мрежова производителност и намалява общите оперативни разходи за осигуряване на IT защитена инфраструктура без да са нужни допълнителни компоненти. Автоматичното обновяване на защитните инструменти и отдалечения достъп гарантира на Вашите партньори спокойствие.


"ГОТОВИ ЗА БЪДЕЩЕТО" на 360° и най-високи нива на устойчивост, оперативна съвместимост и пълна адаптивност към вашата мрежова среда
Много фактори трябва да бъдат взети под внимание когато се избира правилното IT защитно решение: общата стойност, неговата оперативна съвместимост със съществуващите решения, непрекъсваемост на работния процес, скалируемост и Gigabit-производителност.

Икономическата ефективност и лесното внедряване ви дава свободата лесно да внедрите подобно решение, за да защитите мрежата от заплахи и да осигурите защита на достъпа до корпоративните ресурси, като поща и сървъри с данни.

НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ, СКАЛИРУЕМОСТ и gigabit-производителност са зависими от входящата и криптираната изходяща комуникация
Трябва ви централизирано управление на няколко устройства независимо къде са инсталирани, във или извън вашия офис? Също така ви е нужно да можете да конфигурирате защитни политики и политики за достъп на всеки потребител индивидуално.

NETASQ технологията се допълва и от ослуги с автоматично обновяване. Това е много важно, за да може да се гарантира цялостна защита на големите организации от вътрешни и външни IT заплахи и да се осигури ефективност и работоспособност.

NETASQ GATEWAY устройства за работа без прекъсване
Устройствата NG1000-A и NG5000-A са предназначени да предпазват мрежи с голям трафик като сървъри на електронни магазини, динамични мрежи като на университетите или като IPS probe. Тези устройства са еднакво подходящи за сигурен високо-скоростен Internet достъп и за защита на места с критична информация.