0 0
0

През месец май 2013 г. Brother представи на пазара нов етикетен принтер, предназначен основно заелектро и кабелни техници. P-touch E100VP е мобилно и бързо устройство, специално приспособено като функции за надписване иобозначаване на всякакви видове инсталации – има вградени 168 електро и телекомуникационни символи.

P-touch E100VP е малък и лесно преносим етикетен принтер (тежи само 390 грама– безлента и батерии), което го прави изключително подходящ за всякакви специалисти по поддръжката, работещи „на терен”.

P-touch E100VP е много удобен за работа и има вградени множество функции за печат на най – разпространените типове етикети , които използват електро – инженерите и кабелните техници. P-touch E100VP е с лесен за разчитане графичен LCD дисплей и клавиатура , която прави работата с него бързаи интуитивна. Принтерът се доставя в практично куфарче, AC адаптер и една лента TZe-S631 (сдължина 8 m иширочина 12 mm, черни букви на жълт фон, силнозалепваща).

P-touch E100VP е високоскоростен етикетен принтер - до 20 mm/сек, което го прави 1,5 пъти по – бързот конкурентните модели в същия клас. Устройството работи с ленти сширочина от 3.5, 6, 9 и 12 mm.

С новия модел P-touch E100VP могат да се надписват кабели, контакти и всякакви други компоненти на една кабелна инсталация – било то електрическа или друга.

Етикетите са изключително трайни и се правят за секунди. Външните условия няма да засегнат написаните данни по никакъв начин , което ви гарантира , че ще свършитеработата си професионално и качествено. Това е принтер за етикети , които ще траят наистина дълги години.

Както всички други устройства от продуктовата линия на Brother, така и етикетната серия печатащи стройства са с 36 месеца гаранция. Дилекс ООД в качеството си на оторизиран гаранционен сервиз на марката за България, се грижи за отстраняването на сервизни проблеми, доставката на консумативи и спокойното ползаване на устройствата.