0 0
0

Категории Категории

Цена
лв. лв.
Марка

Копирни машини

№ 1339
Конфигурацията на машината предлага следната функционалност: двустранен копир, двустранен мрежов принтер, двустранен мрежов скенер, формат на хартията SRА3/А4. Машината е употребявана, обновена и в пълна готовност за работа. Консумативите са наличните в машината. ОБАДЕТЕ НИ СЕ ЗА ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Konica Minolta bizhub C224е e модел от серията А3 формат пълноцветни мултифункционални копирни машини. Благодарение на новия 9-инчов цветен сензорен дисплей, работата с устройството е още по-лесна и интуитивна. Сега можете да бъдете по-ефективни в работата си - при лесни и по-сложни задачи за копиране, отпечатване и сканиране, тъй като новият панел на устройството и драйвера на принтера са адаптирани към нуждите на потребителя. Спестявате средства и предпазвате околната среда с новите „зелени“ технологии, които имат по-ниска консумация на енергия и намалено въздействието върху околната среда. Устройството има възможност за идентификация с карта за достъп. Konica Minolta bizhub C224 изключително удобно се интегрира със софтуерната система за оптимизация и контрол на печата Safe Q. Допълнителна информация за Konica Minolta bizhub C224е можете да получите от Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз на Konica Minolta за България.

№ 1340
Конфигурацията на машината предлага следната функционалност: двустранен копир, двустранен мрежов принтер, двустранен мрежов скенер, формат на хартията SRА3/А4. Машината е употребявана, обновена и в пълна готовност за работа. Консумативите са наличните в машината. ОБАДЕТЕ НИ СЕ ЗА ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Konica Minolta Bizhub C284 е модел от серията SRА3 пълноцветни мултифункционални копирни машини.Основното тяло / базов модел/ на Konica Minolta Bizhub C284 предлага следната функционалност: пълноцветен лазерен копир, пълноцветен лазерен двустранен и мрежови принтер, цветен бърз мрежови скенер, формат А3/А4, както и възможност за модулно добавяне на опции.Възможно е добавяне на двустранно листоподаващо устройство, сканиращо двете страни на документа едновременно със скорост 160 оригинала в минута Благодарение на новия 9-инчов цветен сензорен дисплей, работата с устройството е още по-лесна и интуитивна. Сега можете да бъдете по-ефективни в работата си - при лесни и по-сложни задачи за копиране, отпечатване, сканиране или изпращане на факс, тъй като новият панел на устройството и драйвера на принтера са адаптирани към нуждите на потребителя.Спестявате средства и предпазвате околната среда с новите „зелени“ технологии, които имат по-ниска консумация на енергия и намалено въздействието върху околната среда.

№ 1416
Конфигурацията на машината предлага следната функционалност: двустранен копир, двустранен мрежов принтер, двустранен мрежов скенер, формат на хартията SRА3/А4. Машината е употребявана, обновена и в пълна готовност за работа. Консумативите са наличните в машината. ОБАДЕТЕ НИ СЕ ЗА ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Konica Minolta bizhub C364е e модел от серията А3 формат пълноцветни мултифункционални копирни машини. Благодарение на новия 9-инчов цветен сензорен дисплей, работата с устройството е още по-лесна и интуитивна. Сега можете да бъдете по-ефективни в работата си - при лесни и по-сложни задачи за копиране, отпечатване и сканиране, тъй като новият панел на устройството и драйвера на принтера са адаптирани към нуждите на потребителя. Спестявате средства и предпазвате околната среда с новите „зелени“ технологии, които имат по-ниска консумация на енергия и намалено въздействието върху околната среда. Устройството има възможност за идентификация с карта за достъп. Konica Minolta bizhub C364 изключително удобно се интегрира със софтуерната система за оптимизация и контрол на печата Safe Q. Допълнителна информация за Konica Minolta bizhub C364е можете да получите от Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз на Konica Minolta за България.

№ 1417

Конфигурацията на машината предлага следната функционалност: двустранен копир, двустранен мрежов принтер, двустранен мрежов скенер, формат на хартията SRА3/А4. Машината е употребявана, обновена и в пълна готовност за работа. Консумативите са наличните в машината. ОБАДЕТЕ НИ СЕ ЗА ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Konica Minolta bizhub C454е e модел от серията А3 формат пълноцветни мултифункционални копирни машини. Благодарение на новия 9-инчов цветен сензорен дисплей, работата с устройството е още по-лесна и интуитивна. Сега можете да бъдете по-ефективни в работата си - при лесни и по-сложни задачи за копиране, отпечатване и сканиране, тъй като новият панел на устройството и драйвера на принтера са адаптирани към нуждите на потребителя. Спестявате средства и предпазвате околната среда с новите „зелени“ технологии, които имат по-ниска консумация на енергия и намалено въздействието върху околната среда. Устройството има възможност за идентификация с карта за достъп. Konica Minolta bizhub C454 изключително удобно се интегрира със софтуерната система за оптимизация и контрол на печата Safe Q. Допълнителна информация за Konica Minolta bizhub C454е можете да получите от Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз на Konica Minolta за България.


№ 1418
Конфигурацията на машината предлага следната функционалност: двустранен копир, двустранен мрежов принтер, двустранен мрежов скенер, формат на хартията SRА3/А4. Машината е употребявана, обновена и в пълна готовност за работа. Консумативите са наличните в машината. ОБАДЕТЕ НИ СЕ ЗА ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ! -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Konica Minolta bizhub C554е e модел от серията А3 формат пълноцветни мултифункционални копирни машини. Благодарение на новия 9-инчов цветен сензорен дисплей, работата с устройството е още по-лесна и интуитивна. Сега можете да бъдете по-ефективни в работата си - при лесни и по-сложни задачи за копиране, отпечатване и сканиране, тъй като новият панел на устройството и драйвера на принтера са адаптирани към нуждите на потребителя. Спестявате средства и предпазвате околната среда с новите „зелени“ технологии, които имат по-ниска консумация на енергия и намалено въздействието върху околната среда. Устройството има възможност за идентификация с карта за достъп. Konica Minolta bizhub C554 изключително удобно се интегрира със софтуерната система за оптимизация и контрол на печата Safe Q. Допълнителна информация за Konica Minolta bizhub C554е можете да получите от Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз на Konica Minolta за България.