0 0
0

Новият документен скенер на Brother ADS 2600W е създаден, за да пасне идеално в управлението на документите на всеки офис.Той работи безжично със смартфони и таблети и сканира директно към интернет базирани услуги тип „облак” като Dropbox, Google Docs или Evernote.

С големия сензорен дисплей на Brother ADS 2600W можете да работите невероятно лесно и бързо с едно единствено докосване.

Brother е един от световните лидери в производството на мултифункцио - нални устройства и поради това има дългогодишна традиция и опит в разработката и производството на скенери.

Пускането на пазара на еднофункционалния документен скенер ADS 2100 е голям успех за компанията и сега тя допълва продуктовата си линия с новия модел ADS 2600W – мрежови скенер във формат A4 за професионалисти!

Безпроблемна интеграция на ADS 2600W въвсяка работна среда.Brother ADS 2600W е проектиран с мисъл основно за малките и средни фирми,където множество служители споделят едни и същ скенер.Можете да го свържете както през жичната,така и през безжичната мрежа и да го интегрирате безпроблемно във всяка съществуваща система за управление на документи като Microsoft SharePoint например.

Всеки клиент, който ползва модерните в момента услуги тип „облак”, може да споделя чрез Dropbox, Google Docs или Evernote сканираните с ADS 2600W документи навсякъде по света, независимо от географското си положение.

Като алтернатива можете директно да сканирате и да оперирате с файловете през смартфона или таблета си чрез безплатното приложение на Brother iPrint&Scan. То е налично за инсталиране за Apple iOS,Android и Windows 7.

Както всички други устройства от плодуктовата линия на Brother и скенерът ADS 2600W е с 36 месеца гаранция. Дилекс ООД в качеството си на оторизиран гаранционен сервиз на марката за България, ще се грижи за отнстраняването на сервизни проблеми и спокойното ползаване на устройството.