0 0
0
  • Бързо и ефикасно етикетиране - PT-D800W печата етикети с ширина до 36mm и предлага печат с ниски отстояния, като свежда до минимум полетата около външната страна на етикетите. Скоростта на печат до 60мм в секунда драстично намалява времето за печат характерен за други етикетни принтери. Особено полезно е използването на подобрения нож за печат на дълга поредица етикети, с функция за лесно отлепване, и съхранение на етикетите в правилнен ред.
  • Свободен софтуер за дизайн на етикети за Windows и MAC - P-touch Editor e мощен софтуер за дизайн на етикет за Windows и Mac. Той разполага с разширени функции, които обикновено присъстват в скъпи настолни приложения като баркодове индустриален стандарт 1D и 2D, поставяне на лога и други графики, и ви позволява да използвате шрифтовете, инсталирани на вашия компютър. Можете да свържете устройството с електронна таблица Microsoft Excel® или .csv файл, за да отпечатате множество етикети бързо и ефективно.
  • Безжична свързаност за изключителна гъвкавост - Създавайте етикети от вашия смартфон или таблет. Приложението Brother iPrint & Label ви позволява да проектирате прости етикети от вашите IOS или Android устройства. Или, ако трябва да се идентифицират електрическо или мрежово окабеляване и оборудване, използвайте приложението Brother Cable Label Tool за бързо отпечатване на етикети за увиване около кабели или маркиране на портове, електрически табла, шкафове, сървъри и друго оборудване. PT-D800W също може да бъде свързан към безжичната мрежа, и позволява на множество потребители да печатат етикети от своя компютър или Mac, когато е необходимо.

     
  • Съхранявайте вашите собствени шаблони на етикети и лога за използване по всяко време - Създадените шаблони за етикети на вашия компютър се прехвърля към вградената памет на PT-D800W. Тази мощна функция ви позволява да редактирате текст преди отпечатване, което гарантира, че използваните етикети са с еднакъв формат. Можете също да качвате свои собствени изображения, като например фирмени лога или специални символи за печат далеч от вашия компютър.
  • Преносимо решение за създаване на етикети - Отличаващ се с пълноразмерна клавиатура и лесен за разчитане на графичен дисплей, PT-D800W може да се използва на място веднага, за създаване на трайни етикети. Използвайте вградените шаблони и формати и стотиците офис и индустриални символи за бързо създаване на етикети за всяко приложение. Вградената дръжка за носене, място за допълнителна касета и AC адаптерът дават възможност лесно да занесете PTD800W на място, когато това се налага. Можете да инсталирате опционална литиево-йонна батерия, за да печатате етикети, където и когато е необходимо.
  • P-touch ламинирани етикети - тествани до крайност - Brother TZe касети се предлагат в голямо разнообразие от ширини и цветове, и включват специализирани ленти като силно-залепващи, гъвкави ID (за обвиване около кабели или създаване на етикети тип Флаг), защита от отваряне и сигнали за безопасност. Тези ламинирани ленти са изключително трайни, и са разработени и тествани да издържат на големи температурни крайности, слънчева светлина, влага, абразивност и химикали.