0 0
0

Компактните и лесно преносими етикетни принтери, като новия P-touch H 300 на Brother,са незаменими помощници във всяка фирма.
Защото всеки има нужда да подреди и надпише своите папки, каталози, архиви ,CDта, кабели,розетки и какво ли още не.

Brother е компания по-известна с принтерите и мултифункционалните си ус тройства. Малко хора знаят, че освен това, тя е и един от най-големите производители на етикетни принтери в света.

С новия професионален етикетен принтер P – touch H300 Brother затвърждава лидерската си позиция в този сегмент.

Днес повечето от нас говорят за дигитално архивиране и складира не на информацията в „облака”.
Въпреки това, реалността е съвсем различна и все още се налага повечето документи да се пазят на хартиен носител: в чекмеджета и кутии, по етажерки и бюра,в папки и каталози.
Това означава, че фирмите имат огромна нужда от описването и етикетирането на всеки отделен документ,за да се намират бързо и да се ползват по-лесно.
Тук на помощ идва P-touch H300 от Brother с професионално направените си самозалепващи етикети.

Идеален за всеки бизнес - той е малък, удобен за работа и невероятно услужлив.
Цената му е толкова достъпна,че всяка фирма,независимо от големината и вида на бизнеса й, може да си позволи да инвестира в него.

Работата с P-touch H 300 е изключително лесна и не изисква никакви специални умения.
Ако не ви се занимава да правите свой собствен дизайн на етикет, ползвайки голямото разнообразие от шрифтове,стилове и рамки, можете да изберете някой от многото вградени готови шаблони,в които само трябва да наберете Вашия текст.

Етикетният принтер има възможност за печат на баркодове, което би улеснило всеки търговски обект или склад,където те са задължителен стандарт за работа при идентификацията на продуктите.

Ламинираните етикети издържат на почти всичко P-touch H300 работи със самозалепващи ламинирани Tze ленти в много различни разцветки и 5вида ширини (от 3.5mm до 18mm).

Както всички други устройства от продуктовата линия на Brother, така и етикетната серия печатащи стройства са с 36 месеца гаранция. Дилекс ООД в качеството си на оторизиран гаранционен сервиз на марката за България, се грижи за отстраняването на сервизни проблеми, доставката на консумативи и спокойното ползаване на устройствата.