0 0
0

Какво е новото в технологиите „Без засядане”:

  • Удължени странични водачи – дължината на страничните водачи е увеличена (от 100 мм до 160mm) спрямо предходната серия, за да се ограничи изкривяването при подаването на хартията.
  • Двойна ролкова система – новото подобрено гумено покритие на двойната ролка за поемането на хартията спомага за намаляване отлагането на прах върху ролките, като по този начин се свеждат до минимум евентуалните проблеми при въвеждането на хартията в устройството.
  • По-къс път на хартията –с 50% по-къс път на хартията в сравнение с „S” образния печат (от 450 мм до 220 мм). Резултатът е по-малко задръствания чрез намаляване на рисковите точки.
  • Анти-извиваща ролка– специално създадена ролка, която ограничава извиването на хартията при отпечатване. Благодарение на нея значително се подобрява вида на отпечатаните документи.

Други полезни функции в новата серия са печат N-в-1, която позволява на потребителя да намали разходите си като събере 2, 4, 9, 16 или 25 страници на една А4 страница, и функцията ID печат за по-голяма сигурност на документите, прикойто се добавя допълнителна информация към всяка страница на документа, като дата, час, потребителско име или кратко съобщение. Дизайна на устройствата е направен така, че подмяната на консуматива да става изключително лесно, а както е и при другите Brother устройства, барабана и тонера са отделно, така че потребителя да подмени само консуматива, който е изразходван.

Както всички други устройства от продуктовата линия на Brother, така и новият Brother HL-1110E е с 36 месеца гаранция. Дилекс ООД в качеството си на оторизиран гаранционен сервиз на марката за България, се грижи за отстраняването на сервизни проблеми, доставката на консумативи и спокойното ползаване на устройствата.