Konica Minolta Printgroove JT Web 5 GO - Web-to-print

Брошура YouTube
Видео

Konica Minolta Printgroove JT Web 5 GO - Web-to-print e уеб базирано приложение (Web-to-print) което предоставя сигурен и бърз начин за изпращане на заявки за печат чрез интернет 24 часа в денонощието. Това практично приложение е облачно базирано и изключително удобно за използване като начин на комуникация и работа между копирните центрове и клиентите им. Клиентът сам от вкъщи може да администрира и управлява своите поръчки за печат към копирния център. Решението е подходящо и приложимо също така в образователния сектор и доставчиците на печатни услуги (B2B) , тъй като предлага лесно влизане в света на облак & мобилен печат. С Printgroove JT Web 5 GO, доставчикът на печат получава пълен пакет от възможности за уеб-печат включващ софтуер и квалифицирана помощ от един източник - като по този начин може да предлага на своите клиенти сигурна и удобна уеб базирана услуга за подаване на заявки за печат. За повече подробности относно ползите и преимуществата от използването на Konica Minolta Printgroove JT Web 5 GO - Web-to-print, можете да се обърнете към търговският отдел на Дилекс ООД.

Гъвкаво подаване на заявки за печатУдобна онлайн поръчка и визуализация
Гъвкаво подаване на заявки за печат24/7 работно време на Web копи магазин
Гъвкаво подаване на заявки за печат Лесна работа и управление на различни работни потоци от поръчки
Допълнителни Printgroove JT 5 GO модули
JT Forms Увеличава гъвкъвостта на потребителя за печат на продукти с различно съдържание, което позволява лесен и практичен начин за създаването на визитки, персонализирани брошури, листовки и др
JT MultishopПозволява на доставчика на печатни услуги да създадава специални уеб магазини с индивидуални потребителски интерфейси, продукти и ценови листи за различни групи потребители
JT Online Payment Connector Осигурява поддръжка на множество методи за плащане, включително всички основни кредитни и дебитни карти, директно банкиране и разплащане чрез електронен портфейл (PayPal Connector).
JT Shop Corner Ъпгрейд на Printgroove JT Web 5 до пълен Web магазин, позволяващ на доставчиците на печатни услуги да предлагат дори печат на книги.
JT Copy ServiceПозволява на потребителите да се насладят на практичността на портала за печат, за да направят поръчките си онлайн.