Brother Web Connect - Свържете се с облака!

Брошура YouTube
Видео

Brother Web Connect представлява решение, което Ви позволява винаги и на всяко място да достъпвате Вашите документи, снимки, информация и сканирани изображения. И не само толкова - можете да ги принтирате или мигновенно да ги споделите! За допълнителна информация относно пълните възможности на Brother Web Connect,както и устройствата, които го поддържат - ожете да се обърнете към Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз на Brother а България.

FacebookКачвайте снимки направо във вашия акаунт във Facebook и ги споделяйте с приятели и семейството по света, без да се налага да влизате в компютъра си. Просто влезте в своя акаунт във Facebook направо от принтера, за да качите приложенията направо от своето устройство, да сканирате изображенията директно към вашия акаунт или да качите изображения от карта с памет или USB устройство. Можете също да разпечатате любимите си изображения направо от своя акаунт на принтера.
Google DriveКачвайте важни документи направо от своя акаунт в Google Drive, без да се налага да включвате компютър. Влезте, като използвате сензорния LCD дисплей, и после сканирайте и качвайте документи от много страници от вашето ADF или качвайте документи от USB устройство или карта с памет направо във вашия онлайн акаунт. Можете също да печатате документи направо от вашия акаунт на принтера, без да се налага да включвате компютъра си.
DropboxСканирайте изображения и документи направо към вашия акаунт в Dropbox от вашия принтер и получете достъп до тях, когато са ви нужни, където и да сте. Влезте в своя акаунт в Dropbox от вашия принтер на Brother, за да качвате документи директно във вашия акаунт, да качвате документи, като използвате скенера с ADF или направо от карта с памет или USB устройство. Или печатайте документи направо от своя акаунт на принтера, без да се налага да включвате компютъра си
PicasaПечатайте от или качвайте направо в своя акаунт в Picassa, без да се налага да включвате компютъра. Влезте в Picassa, като използвате сензорния дисплей на принтера, за да получите достъп до своя акаунт. Сканирайте изображения направо от своя акаунт, като използвате ADF, или качвайте изображения, съхранени в карта с памет или USB устройство, което прави споделянето на изображения бързо и лесно. Можете също да печатате изображения направо от своя акаунт в Picassa, без да се налага да включвате компютър – просто се свържете със своя акаунт чрез принтера, за да разпечатате висококачествени копия на вашите изображения.
EvernoteБъдете сигурни, че няма да изгубите важни документи; възможността за свързване с интернет на Brother ви позволява да сканирате документи от вашия принтер направо към акаунт в Evernote, както и да печатате документите си направо на принтера. Просто влезте в своя акаунт, като използвате сензорния LCD дисплей, сканирайте документите си и те автоматично ще се качат в акаунта ви, без да се налага да включвате компютъра. Сканирайте и качвайте документи от ADF или качвайте документи от USB устройство или карта с памет.
FlickrСподелянето на изображенията с приятели никога не е било по-лесно – качвайте и сканирайте изображения направо към вашия акаунт във Flickr. Влезте, като използвате сензорния дисплей, за да сканирате изображения чрез ADF, или качете изображения от вашата карта с памет или USB устройство. Можете също да печатате изображения направо от своя акаунт във Flickr, без да се налага да включвате компютър – просто се свържете със своя акаунт чрез принтера, за да разпечатате висококачествени копия на вашите изображения.
SkyDriveКачвайте своите документи направо в своя акаунт в SkyDrive, за да можете да получите достъп до тях от всяко място. Просто влезте в своя акаунт чрез сензорния екран на принтера, за да качвате документи с много страници от вашето ADF, или качвайте документи от USB устройство или карта с памет направо във вашия онлайн акаунт. Печатайте своите документи направо от вашия акаунт в SkyDrive на принтера, просто влезте в акаунта си от принтера, за да изберете документите, които искате да разпечатате.
BoxСподеляйте своите документи с колеги направо от вашия принтер, като използвате своя акаунт в Box – просто влезте в своя акаунт чрез принтера, за да качвате документите директно. Сканирайте своите хартиени документи или качете от своето USB устройство, за да споделите документите бързо и лесно. Влезте в своя акаунт в Box направо от сензорния дисплей на вашия принтер на Brother, за да получите достъп до своя акаунт и да печатате документите директно, което прави достъпа до документите бърз и лесен.