Brother iPrint&Scan - Решение за мобилен печат и сканиране

Брошура YouTube
Видео

Освен безупречни, надеждни и икономични устройства за печат и етикиране, Brother създаде и ефективни решения за ползването им в облака. Разстоянията вече не са проблем, за да свършите работата си! Brother iPrint&Scan е е безплатно приложение, което ви позволява да управлявате вашите документи и снимки използвайки Apple iPhone и мобилни устройства с Android, Windows Phone 7 или Amazon. Принтирайте документи директно от вашето мобилно устройство без инсталиране на драйвери, просто отворете приложението и то автоматично ще открие поддържаните устройства в обхвата на безжичната мрежа, позволявайки ви да принтирате с едно докосване.Сканирайте вашите документи и снимки директно към вашето мобилно устройство и вече сте готови да ги споделите с вашите колеги и приятели в Интернет или чрез имейл. Повече информация за устройствата, които поддържат ползването на Brother iPrint&Scan, можете да получите от Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз за България.

СвързаностBrother iPrint&Scan се свързва с вашата мобилна мрежа и открива поддържаните устройства, без да се налага инсталация на драйвери или други приложения.
СнимкиПечатането на снимки от вашите мобилни устройства е лесно и бързо. Просто изберете снимката, която искате да разпечатате и тя ще бъде изпратена на безжично към вашия принтер. Потребителите на iPhone могат също така да печатат снимки директно от iPhone камерата.Brother iPrint&Scan ви позволява да избирате размера на снимките и да печатате с или без рамки.
ДокументиПринтирайте Microsoft office документи директно от вашето мобилно устройство. Приложението iPrint&Scan позволява също печта на PDF документи, уеб страници,clipboard съдържание и имейли от Gmail (само за устройства с Android), като същевременно можете да задавате следните настройки
Сканиране Сканирайте вашите документи директно към мобилното си устройство. По този начин можете да ги съхраните на устройството, да ги прикачите към имейл, да ги изпратите към iCloud или директно да ги споделите в Twitter и Facebook акаунтите Ви.