Brother iPrint&Label - безплатно приложение за създаване и печат на етикети от мобилни устройства

Брошура YouTube
Видео

BrotheriPrint &Label представлява безплатно приложение, което Ви позволява да създавате и принтирате етикети използвайки Вашите Apple® iPhone, iPad, iPod Touch или Android™ мобилни устройства. Принтирайте етикети директно от Вашето мобилно устройство без да се налага да инсталирате драйвери. Просто стартирате приложението и то автоматично ще открие поддържаните устройства, налични във Вашата безжична мрежа, позволявайки ви да печатате с едно натискане на бутон. Повече информация, можете да получите от Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз на Brother за България.

Създаване на етикетиСъздавайте етикети бързо и лесно, директно от вашето мобилно устройство. Можете да създавате както етикети, съдържащи само текст, така и да използвате някои от следните опции за създаване на различни стилове
Имате възможност да Променяте вида на шрифта, неговият стил и размер.
Имате възможност даЧрез многото вградени образци, лесно да създавате етикети за адреси, папки и идентификационни карти.
Имате възможност даПредварително графично-оформени етикети за различни цели, подредени в категории.
Имате възможност даИзрязвате и печате определени елементи от Вашите снимки и документи.
Можете да запазите Вашите често използвани етикети, за да имате бърз достъп до тях в бъдеще.
СвързаностBrother iPrint & Label използва Вашата безжична мрежа, за да се свърже с Вашия етикетен принтер Brother, без да се налага да инсталирате драйвери. Приложението автоматично ще открие съвместимите устройства.
СнимкиПечатането на снимки, лога и други графични изображения става по-бързо и лесно. Просто изберете изображението от Вашият албум и го изпратете безжично към вашето устройство Brother за печат.
Съвместими устройства Brother iPrint & Label е съвместимо със следните Brother устройства