Brother TD-2020 - Професионален етикетен баркод принтер. Сериен и USB порт.Максимална ширина на етикета до 56 мм.36 месеца гаранция.

619 00 лв.
Брошура YouTube
Видео

Brother TD-2020 е едиен от най - новите модели от професионалната серия етикетни баркод принтери на Brother. С Brother TD-2020 можете да увеличите продуктивността - със скоростта на печат, лесната преносимост и усъвършенстваните функции. Серията Brother TD-2000 работи с Brother RD ленти. Те са с различни ширини и най-разнообразни като размери - с готови етикети или непрекъснати, всички от висококачествена хартия, предлагащи професионален печат, защита от надрасквания и перфектно изображение.В комплекта са включени: инсталационен CD-ROM, ръководство на потребителя, USB кабел, AC адаптер и софтуер за дизайн на етикети.Гаранцията е 36 месеца. От Дилекс ООд - оторизиран дилър и гаранционен сервиз на марката за България, можете да поръчате принтера за тест, както и всички необходими етикети и ленти.

Вид печат директен термален
Резолюция на печат 203 dpi
Сериен интерфейс Да
USB интерфейс Да
Стандартна скорост на печат 150 мм/секунда
Стандарти за екологичност Energy Star
Стартовият комплект включва Променливо токов адаптер, Захранващ кабел на променливо токовия адаптер,
Диск със софтуер, Драйвери,софтуер за изработка на етикети P-touch Editor, ръководство на потребителя, USB кабел , Ръководство за потребителя , Гаранционна карта , Ръководство за бързо инсталиране
Съвместим софтуер Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Размери 110мм(w) x 215мм(d) x 172мм(h)
Тегло 1,32 кг
Гаранция 36 месеца
Гаранционен сервиз Дилекс ООД
Поръчка на ленти и етикети Дилекс ООД