BROTHER PT-P300BT P-touch CUBE - нов модел eтикетен принтер с Bluetooth, максимална ширина на лентата до 12 мм. Гаранция 36 месеца.

127 00 лв.
YouTube
Видео

BROTHER P-touch CUBE е компактен и стилен етикетен принтер, който безпроблемно се свързва със смартфони и таблети чрез Bluetooth. Редактирането на всички етикети се извършва с помощта на приложението P-touch Design & Print - безплатно за изтегляне за iOS и Android, което Ви позволява да развихрите въображението си и да проектирате етикети с различни цветове и размери, които да се използват навсякъде в дома и офиса. Изберете от над 1000 вградени символа и емотикони, 23 шрифта и 61 рамки, които да включите в етикета.Основни характеристики на BROTHER P-touch CUBE са:издръжливи цветни етикети с ширина до 12мм, отпечатване на персонализирани съобщения на ленти за опаковане на подаръци, налична лента за маркиране на детско облекло, Bluetooth за лесно свързване с мобилни устройства, безплатното приложение за дизайн на етикети, възможност за работа на батерии. Принтерът е с 36 месеца гаранция. Дилекс ООД е оторизиран дилър и гаранционен сервиз на Брадър за България. Ние ще доставим всички необходими ленти за Вашият принтер.

технология термо директен печат
Максимална ширина на лентата (мм) 12
Нож за рязане на етикетите да
Възможна ширина на лентите3.5, 6, 9, 12mm
Възможности за свързванеBluetooth Да (Ver 2.1 EDR Class 2)
Размери и тегло115mm (W) x 61mm (D) x 115mm (H), 0.38 кг
Какво включва стартовият комплект 1 брой лента 12mm черен текст върху бял фон (4m), ръководство за бързо инсталиране ,софтуер за проектиране на етикети
Сваляне на съдържание от Brother Cloud да
Възможни шрифтове на печат23 Brother fonts plus OS installed fonts
Възможни готови рамки 61
Използване батерии 6 x AAA (LR03) Alkaline
Ориентация на етикет Хоризонтална, Вертикална
Разпознаване на цвета на лентата Да
Разпознаване на размера на лентата Да
Стилове на печат Удебелен, Курсив
Гаранция 36 месеца
Гаранционен сервиз Дилекс ООД
Доставка на ленти и консумативи за принтера Дилекс ООД