Next Time Label It! - Brother етикетни принтери за дома, офиса и специализирани дейности с 36 месеца гаранция!

Брошура YouTube
Видео

Brother предлага две широко развити серии от етикетни принтери. PT серията са устройства за печат на етикети върху ламинирани ленти с максимална ширина до 3 мм. Етикетите са изключително издръжливи, а самите устройства изключително функционални. Серията предлага устройства за дома, офиса в движение, големият офис, както и специализирани индустриални решения.

Модели за дома и малкия офис Организирайте перфектно всичко в дома или малкия офис с помощта на етикетните принтери на Brother. Да останеш на върха над всичко е детска игра, когато можете да ясно маркирате вашите документи, снимки и CD-та с трайни етикети. Можете също така да обозначите надлежно кабели и контакти или да разпечатате ясни, професионално изглеждащи адресни етикети с лекота. Лесният за употреба софтуер за дизайн на етикети Brother P-touch Editor, Ви дава възможност да персонализирате етикетите си като изберете шрифт, изображения и баркодове.
Модели за натоварения офис По-ефективна система за класфициране, по-прилежни папки, добре изглеждащи посетителски баджове - помощ за това можете да получите от етикетните принтери на Brother. Тези гъвкави и лесени за използване устройства произвеждат разнообразни етикети, които могат да помогнат с организацията на работа в почти всеки офис, за архивиране на документи и дискове и добре подредени рафтове. Нашите бързи и надеждни етикетни принтери предлагат и мрежова свързаност, която позволява лесно да постигате брилянтни резултати в цялата организация.
Модели за индустриятаПредизвикателствата на работното място изискват решение за печат което винаги може да се справи. Тези надеждни и лесни за употреба принтери са разработени с цел безпроблемна работа, така че да не се притеснявате за качеството на етикетите, а да се концентрирате въргу работния си процес. С възможността да работят с различни етикетни ролки, и вграден автоматичне нож, индустриалните етикетни принтери пестят вашето време и средства. Професионалните етикети ги правят подходящи за употреба в различни сектори като здравеопазване, търговия и производство.
Модели за електро техници и кабелни системиКогато става дума за електрическа и кабелна инсталация, няма място за компромиси - вашето решение за обозначаване трябва да бъде сигурно, надеждно и способно да произвежда най-издържливите етикети. Можете да разчитате на преносимите устройства за електротехници на Brother, които винаги ще отговорят на високите стандарти с двойно ламинирани етикети, с гаранция, че няма да избледнеят с времето, дори и в най-тежките условия. Тези устройства са интелигентно проектирани с цел лесна употреба и здравина, за да се справят с всички изисквания на работното място, като ви предоставят професионални етикети.
Консумативи Единственият консуматив на етикетните принтери Brother е ламинираната лента за печат. Ширината може да е от 6 до 36 мм. Съществува богато разнообразие от разновидности на цветовете на фона и текста.