Brother InkBenefit Plus -Цветен печат на изключително ниска цена!Серия устройства формат А4 с нова система резервоари с мастило. Гаранция 36 месеца.

Брошура YouTube
Видео

Представяме Ви новата серия мастилено-струйни многофункционални устройства InkBenefit Plus. Brother DCPT300 е многофункционално устройство - копир, принтер и скенер; Brother DCPT500W е устройство предлагащо функционалност- копир, принтер и скенер с безжична мрежова връзка. Brother DCPT700W предлага копиране, принтиране и сканиране по безжичната вградена мрежа, както и автоматично поемане на документите от ADF. Чрез удобна система с външни резервоари за мастило получавате голям обем печат на изключително изгодна цена. Професионално качество, надеждна работа и удобно, безпроблемно зареждане. Както всички продукти Brother, гаранцията е 36 месеца. Подробна информация за продуктите и цените им можете да получите от търговския отдел на Дилекс ООД - оторизиран дилър и гаранционен сервиз за България.

За кои потребители Серията от три мастиленоструйни многофункционални устройства е създадена, за да отговори на нуждите на малкия и домашен офис,които ежедневно се нуждаят от големи обеми цветен печат.
Какво ще постигнете Оптимизирайте цената на цветен печат! Спестете средства!
Как ще го постигнете Устройствата се зареждат чрез пълнители с мастило с капацитет до 6 000 страници черен цвят и до 5 000 страници за всеки вят на изключителна цена! Зареждането се извършва изключително лесно и удобно!
Какво още Елегантен дизайн, прозрачен преден капак за достъп до резервоарите с мастило.
Какво ощеКомпактен размер на устройствата с вградена система с резервоари с мастило.
Какво ощеЛесно и чисто зареждане на мастилата - Намален риск от теч на мастило при ъгъл от 45°
Кои са моделите от тази серия DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W
Brother DCP-T300 Копир, принтер и скенер
Brother DCP-T500W Копир, принтер и скенер с безжична мрежова връзка
Brother DCP-T700W копир, принтер и скенер с безжична мрежова връзка и ADF /автоматично документо подаващо устройство/