Epson GT-S85N - Високоскоростен, двустранен, офис документен скенер с мрежова връзка и автоматично поемане на оригинали.

1,697 00 лв.
Брошура YouTube
Видео

Моделът се доставя само с поръчка. Epson GT-S85 е синоним на висока скорост на работа, изключително качество и функционалност. Epson GT-S85 е надежден бизнес скенер, готов да превърне натоварения поток от хартиени документи във Вашия електронен архив. 40 страници в минута едностранно и 80 страници двустранно в черно бял и цветен режим е впечатляваща скорост за Вашия бизнес процес! Epson GT-S85 сканира двустранните документи еднопасово - едно преминаване на листа. Устройството има вградена мрежова карта.В автоматичното устройство за оригинали можете да поставите до 75 документа наведнъж. За да сте сигурни, че няма да се получи задръстване или пропуск на лист - Epson са вградили ултразвуков сензор, който следи за правилното преминаване на хартията.Epson GT-S85 ще Ви помогне да опростите ежедневните си задачи и да оптимизирате Вашето време - сложните задачи, като например организиране на документи и отчети, конвертиране на визитки в база данни, с лекота са изпълнени с натискането на един бутон.Имате на разположение и усъвършенстван софтуер на Epson за организиране на изображенията, който е част от комплекта на скенера.Epson GT-S85 е проектиран да се интегрира безпроблемно в комплексни информационни системи и мрежи. Устройството е е напълно съвместимо с комплексни ИТ среди като Windows Service OS и Citrix.

Тип скенер офис, бизнес, документен за високо дневно натоварване - без стъкло, с автоматично поемане на оригиналите.
Резолюция за сканиране600 DPI x 600 DPI (Хоризонтално x Вертикално)
Зона на сканиране216 мм x 914 мм (Хоризонтално x Вертикално)
Минимална зона на сканиране 52 мм x 73,7 мм (Хоризонтално x Вертикално)
Формати хартиятадоA3 с функция за обединяване на сканирани изображения, A4, A5, A6, A8, B4, B5, Letter, Letter Legal, 10 x 15 cm, визитки, Plastic cards, лични карти и пластични карти
Сила на цветовете 16 Бита Цветно / 8 Бита Черно-бяло , Изход -48 Бита Цветно / 24 Бита Черно-бяло
Светлинен източникReadyScan LED Technik
LCD дисплей дву редов 2 LCD с възможност а наименоване на сканираните задачи и сканиране с едно докосване.
Скорост на сканиране документи черно бял режим -40 страници едностранно, 80 страници двустранно
Скорост на сканиране на снимкичернобял режим - 80 снимки в минута, цветен режим - 80 страници в минута.