Brother решения за сканиране - мобилни, документни и настолни. Гаранция 36 месеца!

YouTube
Видео

Повече от 30 години Brother разработва и произвежда системи за печат, копиране и сканиране. Нашето семейство скенери и решения за сканиране комбинира години на знание и опит с модерните технологии.Архивирайте, преглеждайте, редактирайте и споделяйте Вашите документи с широката гама документни скенери на Brother. За домашна употреба, малки или големи офиси. Всички модели са защитени с 36 месеца гаранция. Дилекс ООД е оторизиран дилър и гаранционен сервиз за България. Свържете се с нас, за да Ви консултираме и да намерим най - подходящото решение за сканирането на Вашите документи.

Серия мобилни скенери BrotherБъдете мобилни! Лесни за пренасяне мобилните скенери Brother iа идеални за сканиране в движение или из целия офис. Захранвани през Hi-Speed 2.0 USB, и снабдени със софтуер за Windows и Mac, моделите ни са отлично решение за сканиране в транспортни средства, бизнес срещи, разносна търговия или просто за архивиране на документи вкъщи.
Серия компактни скенери BrotherКогато мястото не достига! Освободете ценно място на бюрото с нашата гама компактни, но все пак производителни скенери. Предлагат гъвкавостта на свободното движение между отделите или просто пестят място. Запазването на дигитални копия е лесно в офиса или у дома.
Серия настолни документни скенери BrotherГамата настолни скенери на Brother предлага висока скорост на сканиране и голям капацитет на автоматичното листоподаващо устройство с което са отлично решение за бизнес клиенти. Мрежовата свързаност при ADS-2600W позволява моментално споделяне на сканираните документи само с едно натискане на бутона.